Helios Update 20 mei 2019

Het leven is een komedie geschreven door een sadist. De tentamenweek is in aantocht, dit keer zelfs met een weekend erbij ingeklemd. Wie heeft dat bedacht? Gelukkig kunnen we ons nog troosten met warme herinneringen aan de songfestivalfinale, waarvoor ik toen bleek dat we topfavoriet waren uiteraard een principiële knieval heb gemaakt, en ook even de treurbuis heb ingeschakeld. Duncan, wat kan die man piano spelen. 

DONDERDAG 23 MEI; STUDEREN MET HELIOS

Gedeelde smart is halve smart. Kom op de drempel van de tentamenweek met ons studeren in de Oudemanhuispoort. Kom binnenlopen ergens tussen 10 en 17 uur en kom erachter dat je ongelezen boeken zich in goed gezelschap bevinden: wij zijn ook een gesloten boek.

WAAR; Oudemanhuispoort D1.09

WANNEER; Donderdag 23 mei, 10:00 uur – 17:00 uur

DONDERDAG 23 MEI; AFTER-STUDEERBORREL

Na een fanatieke studeersessie/lekker uitgeslapen te hebben (vul zelf in), heb je behoefte aan goed gezelschap. Het is weliswaar tentamenweek, echter kun je maar beter doen alsof de omstandigheden prettig zijn. Na enig wik- en weegwerk gooi je op donderdag 23 mei daarom de trossen los en zet je des avonds koers richting de Gaeper voor een weerzien met je mede-Helioten.

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 23 mei, 20:00 uur

BESTUUR GEZOCHT

Zoals al aangekondigd, in de maand mei zijn de sollicitaties voor het Helios bestuur 2019/2020 open. De officiële deadline is bij deze ook vakkundig vastgesteld en gevallen op woensdag 5 juni. Stel voor deze tijd je eventuele vragen nog aan het huidige bestuur, check de bestuurs-instagram take-over die momenteel in volle gang is, en stuur voor 5 juni je sollicitatie naar helios-fgw@uva.nl.

OPLEIDINGSCOMMISSIE

De Opleidingscommissie (OC) zoekt studenten Nederlandse taal en cultuur/Taal en communicatie die het komend academisch jaar in de commissie willen plaatsnemen. De opleidingscommissie houdt in de gaten of het onderwijs binnen de opleiding naar behoren verloopt. Je bespreekt de resultaten van vakevaluaties, praat met studenten en docenten en geeft op basis daarvan advies aan de Opleidingsdirecteur. Ook heeft de opleidingscommissie op sommige onderwerpen in het Onderwijs- en Examenreglement instemmingsrecht. In de opleidingscommissie zitten drie studenten en drie docenten. Je komt ongeveer eens in de twee maanden bij elkaar voor een vergadering. Als studentlid ontvang je een beurs van het Profileringsfonds van de UvA.

Aanmelden en meer informatie: https://student.uva.nl/fgw/shared/studentensites/fgw/fgw-gedeelde-content/nl/az/opleidingscommissies/oc-lid-worden/oc-lid-worden.html

Succes de komende tentamenweek, en hanselijke grietjes,

Ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close