Helios Update 6 mei 2019

Even iets belangrijks. Al dat gelul op TV. Het risico bestaat dat dit een hele leuke mail is, dus heb geen schroom en geef je ogen de kost.

DINSDAG 7 MEI; PODIUMAVOND XXL

Kunstbroeders aller landen, verenigt u! Dinsdag 7 mei slaan VOS, Kanvas en Helios de handen ineen voor een gezamenlijke podiumavond in Kapitein Zeppos. Er is door de kunstpausen van genoemde verenigingen een strenge doch rechtvaardige selectie gemaakt uit het opgegeven talent. Alleen het beste van het beste zal de arena betreden dat wij een podium noemen. De opgevoerde kunsten zullen zich meedogenloos aan je opdringen, je hoofd binnen klimmen, en door je eigen ogen weer naar buiten kijken. Als een veranderd mens verlaat je aan het eind van de avond Kapitein Zeppos.

WAAR; Kapitein Zeppos, Gebed zonder End 5

WANNEER; Dinsdag 7 mei, 20:00 uur

DONDERDAG 9 MEI; LEESCLUB

Na de zware kost van de afgelopen leesclub gunnen we onszelf dit keer wat meer gemak. We verruilen Bouzamour voor Pfeijffer, en bespreken onder leiding van Jan Rock in de laatste leesclub van dit studiejaar Grand Hotel Europa. Spoed je dus op 9 mei naar het Multatulihuis. Je hoeft slechts de hordes toeristen te volgen.

WAAR; Multatulihuis

WANNEER; Donderdag 9 mei, 17:00 uur

DONDERDAG 9 MEI; BESTUURS-INTERESSEBORREL (EN LAATSTE KEER MAX)

Het valt te betreuren, maar niet te ontkennen. Het einde van ons bestuursjaar komt in zicht, en dat betekent dat de zoektocht naar opvolgers is begonnen. Je kunt nu solliciteren voor het komende Helios bestuur door te mailen naar helios-fgw@uva.nl met daarin de functie waarvoor je solliciteert, je motivatie en je CV. Weet je het nog niet zeker? Donderdag 9 mei zijn wij tijdens de bestuurs-interesseborrel bereid tot vervelens toe al jullie vragen te beantwoorden over wat een bestuursjaar inhoudt, en hoeveel street creds je dit wel niet oplevert.

Verder, ook niet onbelangrijk, is dit de laatste borrel met onze geliefde Max achter de bar. Geef hem dus een groots eerbetoon en kom in groten getale. Maar, zoals dichter des vaderlands M. Borsato al zong, hierbij vooral zichzelf ontroerend: Afscheid nemen bestaat niet, hij gaat wel weg maar verlaat ons niet.

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 9 mei, 20:00 uur

DONDERDAG 16 MEI; HISTORISCH MET HELIOSCH

Donderdag 16 mei komt promovenda aan de Universiteit van Leiden Marijn van Dijk (en oud Helioot) vertellen over ‘geluid in historische teksten’. Van Dijk houdt zich onder meer bezig met het tot leven brengen van literair erfgoed, en werkt momenteel aan het scenario van een film over Maria Tesselschade. Kijk op de site voor meer informatie over Marijn van Dijk en het onderwerp van haar lezing.

WAAR; PC. Hoofthuis 5.59

WANNEER; Donderdag 16 mei, 17:00 uur

VRIJDAG 17 MEI; FUN IN THE SUN DAY

Vrijdagmiddag 17 mei gaat Helios samen met Etcetera en VOS op excursie naar het buitenland. Vanaf 15:00 uur zullen we ons verzamelen in het Amsterdamse bos voor een middag chillaxen in de Amstelveense zon. We zullen zingen, vechten, huilen, bidden, lachen, werken en bewonderen, maar vooral zullen er spellen worden gespeeld die een speciaal hiervoor opgerichte commissie voor ons heeft bedacht. Ja!

WAAR; Amsterdamse bos

WANNEER; Vrijdag 17 mei, 15:00 uur

Het is tijd, de hoogste tijd, u wordt bedankt voor weer een ochtend gezelligheid

Warme groet, Ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close