Borrel 24 januari (sterfdag Zalige Arend van Salzburg)

Donderdag 24 januari komen wij allen weer tezamen in de kerk die de Gaeper heet, klaar voor de Heliotische liturgie. Priesters Max en Lars zullen het achtste sacrament uitvoeren door in een duivels tempo het gewijde Goud van God te schenken, en zo, hups, op het altaar dat de ketters een ‘bar’ noemen te schuiven. Ademloos kijken wij toe, onderwijl dankwoordjes prevelend voor de Lord dat hij het mede mogelijk heeft gemaakt dat Christus deze rituelen in zijn bio heeft opgenomen. Wees allen present bij deze eredienst, nuttig voldoende aflaten kostende 2 euro 60, en reserveer zo jouw plekje in de hemel naast Andries Knevel en Tijs van den Brink, vinden de boys van de EO leuk!

WAAR; Café de Gaeper
WANNEER; Donderdag 24 januari, 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close