Leesclub; De belofte van pizza

Om de culturele identiteit van de Nederlander na de zware decembermaand niet verder op de proef te stellen, zullen we in januari in het kader van behoud van tradities de Helios leesclub voortzetten. De secretaris heeft gewikt en gewogen, en de keus voor het te lezen boek is gevallen op ‘De belofte van Pisa’. Gezien de starttijd van deze leesclub is er besloten dat er ook spijzen aanwezig moeten zijn, wat ons heeft doen besluiten het evenement om te dopen tot ‘De belofte van pizza’, een taalvondst waar wij onmetelijk trots op zijn. Onder leiding van een nog nader bekend te maken deskundige, zullen we in het Multatulihuis het debuut van Mano Bouzamour gaan bespreken. Bouzamour is geliefd en gehaat, maar toch vooral gehaat. Echter, hatereaden is ook heel bevredigend (waarom denk je dat ik nu ‘De avond is ongemak’ aan het lezen ben?) en als neerlandicus in de dop is het lezen van debuutromans van generatiegenoten natuurlijk zeer verheffend.

Koop het boek nu voor slechts een tientje bij Atheneum, lees het in de kerstvakantie terwijl je opa na het kerstdiner dia’s projecteert op de muur, en sta op donderdag 10 januari om 18:00 uur klaar voor het Multatulihuis, boek onder je arm.

https://www.athenaeum.nl/boek/?authortitle=mano-bouzamour/de-belofte-van-pisa–9789044628371

WAAR; Multatulihuis

WANNEER; Donderdag 10 januari; 18:00 uur tot 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close