Helios X Kanvas borrel

Aangezien we afgelopen donderdag in de Gaeper vegetarische bitterballen voorgeschoteld kregen, verplaatsen we ons deze week voor de borrel naar de Richel. Bij vegetarische bitterballen eindigt slechte smaak en begint overlast; ondergetekende heeft erg zijn best gedaan het lekker te vinden, maar ook mijn fantasie kent grenzen. Eenmalig in de Richel dus, waar deze avond ook Kanvas borrelt, wat een toeval! Nee dat is het niet, dit hebben we afgesproken, en dat van die vegetarische bitterballen was ook een grapje, ze waren best oké. In theatercafé de Richel zullen we lekker blenden met de studenten kunstgeschiedenis, waarna zij ons aan het eind van de avond, diep onder de indruk van onze gelaagde persoonlijkheden, een staande ovatie geven en smeken om de week erop weer te komen, wat we vervolgens vriendelijk doch kordaat zullen afwijzen, zin in! Dresscode: money.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close