Helios update 5

Heel Helios bakt/BuzzFeed Quizzes/leesclub/carrière-avond 

Lieve Helioot, 

Hier ben ik weer. De eindstreep van het jaar is in zicht, ik ruik het gourmetstel al (dit jaar helaas met iets minder pannetjes) en ik ben al aan het fantaseren over de cadeautjes die voor mij onder de boom liggen (zal ik na zes jaar vragen eindelijk eens kaartjes voor Soldaat van Oranje krijgen?). Des te harder is de klap dat er nog twee essays geschreven moeten worden en we in lockdown gaan. Het is even volhouden en aanpoten voor nu. Om iedereen even deze laatste week voor de vakantie door te helpen heb ik in tegenstelling tot Rutte wel wat leuke nieuwtjes voor jullie. Laten we niet langer wachten en maar vast gaan beginnen! Hopelijk gaan er geen mensen met fluitjes door mijn update heen en gaan er ook geen boze Helioten onder mijn raam staan schreeuwen. 

Heel Helios Bakt: donderdag 17 december 20:00

Het insturen van een video voor Heel Helios Bakt is inmiddels niet meer mogelijk, maar we hebben genoeg fantastische vlogs ontvangen! Er zijn heel wat feestelijke baksels gemaakt door de Helioten. Donderdag gaat de speciale aflevering in première op YouTube en misschien smaakt de aflevering naar meer en gaan we nog even door op Zoom! 

BuzzFeed Quizzes: donderdag 7 januari 20:00

In het kader van ‘New year, new me’ gaan we gezellig met elkaar Buzzfeed Quizzes spelen om te ontdekken wie we nou echt zijn. Op 7 januari komen we om 20:00 samen, wensen we elkaar een gelukkig nieuwjaar en gaan we zoeken naar onze ware identiteit. Ben jij een seizoen van Friends? Of ben je toch SpongeBob? Je ontdekt het maar op één manier. 

Leesclub Griet Op de Beeck: 14 januari 20:00

Op 14 januari houden we weer een digitale leesclub. En dit keer mogen jullie zelf een boek kiezen! Er is één voorwaarde: het moet een boek zijn geschreven door Griet Op de Beeck. Een tijdje geleden is de film ‘Kom hier dat ik u kus’ ook in première gegaan, dus daar kunnen we het ook over hebben. Vanaf 20:00 zijn we online op Zoom om met elkaar de boeken te bespreken. 

Carrière-avond: 27 januari 19:30

Deze activiteit zijn we nog druk mee bezig, maar zet het alvast in de agenda! Op woensdagavond 27 januari om 19:30 willen we een digitale carrière-avond organiseren met oud UvA studenten. Deze avond is bedoeld om meer informatie te geven over de mogelijkheden na je studie. Wat is er allemaal mogelijk met de studies Nederlandse taal en cultuur en Taal en communicatie? En hoe kom je bij een leuke baan terecht? We zijn bezig met verschillende sprekers en het stellen van vragen is deze avond ook zeker mogelijk! Meer informatie volgt nog. 

Top Helios afspeellijst

Voorlopig zitten we weer een tijdje thuis dus gaan we een poging doen de eenzaamheid iets te verzachten. We gaan onze eigen Helios top2000 afspeellijst maken op Spotify. Iedereen kan via onderstaande link nummers in de lijst zetten en de lijst beluisteren. Voeg een onbeperkt aantal muzikale pareltjes toe en zorg ervoor dat we een lekker divers lijstje krijgen!

https://open.spotify.com/playlist/5ztu6Hjgjxy8MiCwB432cK?si=c_cpJ2IxQU2E7UC9OJdCZQ


 Zo en dit was dan alweer de laatste update van 2020.

Namens het bestuur alvast hele fijne feestdagen en het beste voor 2021! 

Dikke knuffel, 

Lars

Namens bestuur 97

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close