Ontgrendel Sexyland

Aan de Noordelijke oevers zal na 23 april niets meer hetzelfde zijn. Die avond wordt er in de NDSM-werf enkel nog gecommuniceerd door middel van kunst: de Noord-Mokumse lucht zal worden gevuld met toneel, muziek, poëzie, performance en meer.

Wij ontgrendelen Sexyland. Op deze locatie kun je je die avond laten verwonderen; optredens, exposities, een pubquiz, alles dat jouw avond tot een succes maakt, zal er zijn. Hoe dichterbij middernacht, hoe dichterbij het eindfeest waar je iedereen van die avond weer zal kunnen ontmoeten.

Toegang tot het evenement kost slechts 2,50 euro en iedereen is welkom. Nodig je studiegenoten uit, plan je huisavond in Noord, scoor pluspunten op je essay door je docent een fantastische avond te laten beleven of zorg ervoor dat je niet meer bij je oma in het krijt staat door haar mee te nemen naar een culturele activiteit.

Acts en locaties worden later bekendgemaakt, dus zorg ervoor dat je dit evenement goed in de gaten houdt!

We zien jullie daar! 23 april, Sexyland, Amsterdam.

Dit evenement wordt georganiseerd door de studieverenigingen Maecenas, Ragtime, Kanvas, Nieuwe Doelen en Helios.

WAAR; Sociëteit Sexyland

WANNEER; Dinsdag 23 april, 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close