Kanvas x Helios x VOS: Podiumavond XXL!

Na het unaniem verpletterende succes van onze vorige podiumavond in maart, de uitzinnige reacties die we kregen, de hierop volgende sterallures, verslavingen, afkickklinieken, ruzies, terugvallen en zelfontdekkingstochten op een ezel over de Argentijnse pampa’s, is nu de tijd gekomen om een volgende podiumavond te organiseren. En let wel, niet zomaar een podiumavond, maar een podiumavond XXL! Ook Kanvas en VOS zijn van de partij, en samen met hen zullen we op dinsdag 7 mei ons geliefde Kapitein Zeppos aandoen om er cultureel vuurwerk te aanschouwen. Wees van harte uitgenodigd, als publiek of als act! Wil je meedoen, stuur dan een mail naar activiteiten@kanvasamsterdam.nl (ook als je bij een andere vereniging zit) met in het onderwerp ‘Aanmelding podiumavond’. Vermeld daarbij je naam/jullie namen, wat voor act je precies gaat uitvoeren en hoe lang die ongeveer zal duren.

WAAR; Kapitein Zeppos

WANNEER; Dinsdag 7 mei, 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close