Hè is het nu al lente borrel

Even de centrale deurvergrendeling uitschakelen en de ophaalbrug naar beneden laten voor de wekelijkse frisse neus. Neus buiten de deur steken, snuif snuif, en weer terugtrekken, is het plan. Maar wat schertst de verbazing? Terwijl je de sneeuwpop nog maar net naar zolder hebt gebracht en de sneeuwschuiver nog gebruikt om je pizza uit de oven te scheppen, blijkt het eind februari verdomd lekker weer te zijn. Vier dit wonder van de natuur met ons op donderdag 28 februari, wanneer we de hele avond tegen elkaar zullen zeggen wat een lekker weer het is en hoe gek we dit wel niet vinden voor de tijd van het jaar. Wie het eerst een flesje zonnebrandolie op heeft!

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 28 februari, 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close