Historisch met Heliosch; Nacht van de Geschiedenis

Hoe vind je nou eigenlijk zelf dat het gaat? Wat gaat er door je hoofd heen als je op zaterdagavond onderuitgezakt op de bank naar Hart van Nederland ligt te kijken, terwijl je vanuit je ooghoek ziet dat de kat weer op je bed aan het kotsen is? Precies, dat je te weinig doet met je leven! Juist, dat je je zelf meer moet uitdagen! Omdat wij erg begaan zijn met jullie zullen we een helpende hand bieden. In het kader van ‘utile & dulci’ zullen we op zaterdagavond 27 oktober afreizen naar het Rijksmuseum voor de ‘Nacht van de geschiedenis’. Tussen 20:00 uur en 00:00 uur zullen er hier lezingen, quizzen, debatten en andere festiviteiten plaatsvinden, en gasten zijn onder meer NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch, feministe Hedy D’Ancona, fotograaf Sacha de Boer, schrijfster Nelleke Noordervliet, maar ook rappers Fresku en Akwasi (zie voor het complete programma onderstaande link). Als klap op de vuurpijl hebben wij een korting voor je geregeld waar de Aldi jaloers op zou zijn: in plaats van de reguliere 25 euro ben jij er al bij voor slechts 12,50. Wacht niet langer, en vul het onderstaande Google formulier in; er zijn slechts een beperkt aantal plekken!

DEADLINE AANMELDEN; MAANDAG 22 OKTOBER

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelaMrNn-xuiB_mce3P8IArQuPNHiFYesJ_Zb-6v91lYIgtRQ/viewform?usp=sf_link

https://www.rijksmuseum.nl/nl/nacht-van-de-geschiedenis/programma-nacht-van-de-geschiedenis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close