Bestuursinteresseborrel

Wanneer: 16 mei 

Waar: De Gaeper 

Hoelaat: 21:00 tot 01:00 

We zijn weer terug uit het heerlijke Boedapest! Aangezien we niet nog een week zonder borrel konden, hebben wij de borrel verschoven van donderdag (vanwege Open Podium XXL) naar woensdag. Kom gezellig langs om na te praten over de reis of om natuurlijk informatie te vragen over het bestuur! Vanaf woensdag zullen de aanmeldingen voor het bestuur 2018-2019 namelijk opengaan.

Dus heb jij brandende vragen over het bestuur? Of twijfel je nog welke functie het beste bij jou past en wat deze precies inhoudt? Kom dan vooral langs om je vragen te stellen. Wil je liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan even een mailtje naar helios-fgw@uva.nl.

Natuurlijk zal er koud bier en een bittergarnituurtje aanwezig zijn.

Tot woensdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close