Commissies

Dit jaar is het tot vrijdag 9 oktober mogelijk om je aan te melden voor een commissie.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van verschillende activiteiten. Denk daarbij aan filmavondjes, schaatsen en bijvoorbeeld een middagje Artis. De grootste activiteit om te organiseren is het weekendje weg.

Reiscommissie

De reiscommissie houdt zich bezig met het organiseren van de grote reis. Het is een behoorlijke klus om een reis te organiseren, maar samen met andere leden van commissie is het toch makkelijk te combineren met je studie. Bovendien is het heel gezellig en ben jij verantwoordelijk voor het kiezen van een bestemming.

Toneelcommissie

Binnen de toneelcommissie zijn er verschillende taken. Zo kan je natuurlijk een rol spelen in het jaarlijkse toneelstuk, maar het is ook mogelijk om de taak van regisseur op je te nemen of je bezig te houden met de kostuums en de aankleding van het toneel.

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie is opgericht in 2020 en heeft als doel om de studie Nederlandse taal en cultuur te promoten. Leden van Helios gaan langs middelbare scholen om daar lesjes te geven en uit te leggen wat de mogelijkheden zijn met de opleiding Nederlands. Ook houdt de onderwijscommissie zich bezig met het organiseren van activiteiten die een aanvulling zijn op de studie. Denk daarbij aan lezingen, contact met oud-studenten, etc.

Kascommissie

De kascommissie controleert de financiën van Helios. Aanmelden voor deze commissie is niet meer mogelijk, omdat er tijdens de ALV al een kascommissie is gekozen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close