Bestuur 2021/2022

Lin Blom – Voorzitter

De foto’s lieten even op zich wachten, maar dat gaf jullie alvast de gelegenheid om mij te leren kennen. Een niet overbodige luxe, want ik denk dat de meeste van jullie aan het begin van het jaar nog nooit hadden gehoord van mij. Ik stapte deze zomer volledig nieuw en onbevangen het wereldje van de studieverenigingen binnen en vooralsnog heb ik hier geen spijt van. Ik hoop jullie ook niet en anders maak ik graag van deze digitale voorstelronde gebruik om al jullie twijfels wat betreft de nieuwe voorzitter van Helios weg te nemen. Ik ben Lin Blom, 22 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlandse taal en cultuur. Ik hoop dit jaar een grote dosis vrolijkheid en enthousiasme op jullie over te kunnen dragen. Anderen zeggen weleens over mij dat ik een tikkeltje chaotisch ben, daar is natuurlijk niks van waar, pure passie voor het voorzitterschap van de leukste studievereniging die er bestaat, zou ik het zelf noemen. Ik speel het liefst elke dag toneel vandaar dat ik dit jaar samen met de toneelcommissie ga werken aan een prachtige productie. Andere feitjes over mezelf: ik gebruik alles wat ik vast kan houden als microfoon en zing de hele dag karaoke. Laat dit je vooral niet afschrikken om gezellig een praatje met me te maken als je me tegenkomt, want naast zingen ben ik ook altijd in voor gezellige kletspraat.

Kusjes

Esmée Jansen – Secretaris

Hii , Esmee hier, 23 jaar en ik zit in het tweede jaar van de studie Nederlandse taal en cultuur.
Zoals velen van jullie weten, ben ik de nieuwe secretaris van Helios. Ik ben degene die al jullie mailtjes beantwoordt. Naast het beantwoorden van mail vind ik het leuk om in mijn vrije tijd af te spreken met familie en vrienden. Je kan me dan ook vaak buiten de deur vinden in een eettentje ergens, als iemand nog suggesties heeft? Hoewel ik een groot deel van mijn leven in Zeeland heb gewoond, bestaat de kans
dat je het Zeeuwse dialect beter verstaat dan ik. Wel zou ik misschien kunnen helpen de leuke plekjes in Zeeland. Verder notuleer in bij de vergaderingen van Helios zodat het bestuur het overzicht kan houden. Ik houd me dit jaar ook bezig met de onderwijscommissie, waar ik samen met anderen van de opleiding de studie Nederlands weer op de kaart probeer te zetten.
Ik kijk enorm uit naar dit jaar en hopelijk tot snel!

Fenne van den Meerakker – Penningmeester

Mijn naam is Fenne en ik kom: 

Helemaal uit Geldrop, 
Ik val nogal op. 

Dit klopt, en niet alleen door mijn zachte g en (voor Amsterdamse begrippen) rare uitspraken. Daarnaast vind ik het namelijk niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan en zul je me vaak horen zingen (ondanks dat ik van mezelf vind dat ik het niet kan). In de Gaeper maak ik graag een praatje met zo veel mogelijk mensen en ik zal met je meegaan als je zelf niet meer zo recht kan fietsen. Samen met dat verantwoordelijkheidsgevoel komt ook een goede dosis spontaniteit en enthousiasme. Ideale eigenschappen dus om in het bestuur te zitten (al zeg ik het zelf). Dit jaar houd ik me bezig met het geld en noem mezelf daarom ‘chef pinpas’. Naast het zijn van penningmeester neem ik ook de reiscommissie onder mijn hoede. Waar de reis naartoe gaat, houd ik nog even voor me. Ik kan je al wel vertellen dat ik er nu al heel veel zin in heb!
(Niet zo super) stiekem heb ik een grote liefde voor musicals, vandaar dat ik de musical Hamilton zo goed als helemaal mee kan rappen/zingen. Maar, de stof voor historische letterkunde onthouden? Ho maar. Mijn interesse ligt meer bij de taalbeheersing, taalkunde en ook bij moderne letterkunde. Ik lees graag kinderboeken, young adult en eigenlijk alle boeken met letters. 
Wil je nog meer weten van mij? Berichtjes sturen mag altijd of zeg eens hoi als je me tegenkomt!
Houdoe!
xFenne

Joey van der Werf – PR

Halló allemaal, ik heb de eer om deze leuke reeks af te maken. Mijn naam is Joey en zoals je kan Hoorn kom ik uit horen. Ik zit nu in het tweede jaar van de BA NTC. Naast het kantoor van Helios, woon ik ook nog in Albert Heijn Hoorn. Dit jaar mag ik mij bezighouden met de PR. Maar dat is niet het enige wat ik zal doen dit jaar, want de ACCO(!!!!) is dit jaar ook mijn kindje. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mijn vrienden, muziek en, som ook even niks. Ik sta bekend om mijn lach die niet alleen aanstekelijk maar ook besmettelijk is. Dus als je mij een grapje hoort maken, pas dan op, want mijn lach die volgt is bijna onvermijdelijk. Hopelijk kom ik jullie allemaal stuk voor stuk tegen op PCH en kunnen we naar elkaar zwaaien wanneer een van ons langs loopt tijdens college of in De Gaeper waar we samen een Sambuccaatje nemen. Dikke knuf van je Snuggie-influencer ❤

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close