Bestuur 2020/2021

Mijn naam is Janneke, derdejaars Nederlandse Taal en Cultuur-student. Komend jaar zal ik de figuurlijke kar van Helios trekken. Als voorzitter leid ik vergaderingen, hak ik knopen door en bewaar ik vooral het overzicht. Naast deze taken ga ik met de toneelcommissie een tof plan opzetten om ook dit jaar te shinen en zal ik de leesclubs door het jaar heen organiseren. Voor de rest ben ik altijd in voor een fuifje (tevens mijn no.1 uitgaansnummer, #shamenoshame), zijn Exploding Kittens en Twister mijn favo spellen (de vraag of ik fanatiek ben, ga ik niet op in), kan ik praktisch Friends meepraten en lees ik af en toe een boek of bezoek ik een museum (hit me up als je goede tips hebt of zoekt). Daarnaast ben ik een Appie-meisje en sport ik af en toe. Any way, jullie kunnen altijd bij mij terecht, met vragen/opmerkingen/verzoeknummertjes; slide in m’n DM’s, app me of zwaai ff op een borrel. Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Sarah Stinenbosch, ik zit in mijn laatste bachelorjaar Nederlandse taal en cultuur en mag met trots de taken als secretaris vervullen. Ik ben degene die onderaan het mailtje staat, met liefde jullie vragen beantwoordt, de plannen van het bestuur zo goed mogelijk notuleert en natuurlijk de voorzitter een steuntje in de rug biedt waar nodig. Daarnaast ben ik vanaf oktober de drijfveer voor de onderwijscommissie. Ik zie graag de aanmeldingen tegemoet voor iedereen die onze interessante studie weer op een voetstuk wil zetten!Nu mijn taken binnen het bestuur geïntroduceerd zijn, is het natuurlijk ook de bedoeling dat jullie, na deze tekst te hebben gelezen, mij iets beter leren kennen. Om hieraan te beantwoorden wat weetjes op een rij. Mocht je een keer doordeweeks de weg kwijt zijn in de OBA, dan weet je me te vinden achter de balie. Ik studeer en geef zo nu en dan bijles. Om de sleur te doorbreken ben ik vaak te vinden ‘achter’ de bar of in het mooie Zeeland. Hopelijk zien we elkaar snel, Zeeland is misschien een beetje uit de richting, maar de Gaeper is gelukkig dichtbij!

Hee hoi, het is je niet-neerlandistiek studentje hier, penningmeester van dit bestuur, de enige echte Fieke. Als eerste bestuurslid ooit dat geen Nederlands studeert (tenminste dat denk ik) mag ik mij dit jaar gaan ontfermen over de financiën, een taak waar ik als het goed is ook geen studie Nederlands voor nodig heb. Niet dat mijn intussen al bijna vier jaar durende studie kunstgeschiedenis daar nou wel bij helpt. Zelf geef ik mijn eigen geld het liefste uit aan reisjes, uitjes, lekker eten en heerlijke drankjes en ik zal beloven dat jullie, mijn lieve Helioten, niet achter blijven. Zeker op het gebied van reisjes en (podium)avondjes uit – corona of geen corona. Desnoods gaan we virtueel een weekendje zonnen, wordt leuk. Over corona gesproken, dat heb ik overleefd dus nu kan ik alles aan. Behalve dan misschien moeilijke vragen over geld, vraag me liever over zeep, bodylotions en bruisballen, daar weet ik alles van.

Mijn naam is Lars en ik ben bezig met het derde jaar van de opleiding Nederlandse taal en cultuur. Dit is eigenlijk mijn laatste jaar, maar ik vind het studeren (en Helios) zo leuk dat ik besloten heb om nog een jaartje extra te gaan doen volgend jaar. Dit jaar zal ik de PR-man van onze fantastische vereniging zijn. Ik zal met veel liefde de updates voor jullie schrijven, de website regelmatig bijhouden, jullie favoriete (en meest gênante) kiekjes delen op Instagram en de evenementen aanmaken op Facebook. Als PR reageer ik ook met veel plezier en liefde op al jullie DM’s en reacties, dus bij behoefte aan contact mag je mij altijd een berichtje sturen of bellen (€0,40 per minuut). Naast mijn bestuursjaar zal ik druk bezig zijn met het bezoeken van pretparken (met het bezoeken van pretparken bedoel ik eigenlijk dat ik maandelijks in de Efteling te vinden ben), ik zal af en toe eens een boek lezen, wat muziek luisteren, taarten bakken en als de hele situatie het weer toelaat een concert of festival bezoeken. Verder ben ik dol op het kijken van tutorials waar ik uiteindelijk niets mee doe. Ik ben niet zo dol op kinderen (vooral van jonge kinderen krijg ik uitslag), toeristen die niet kunnen fietsen en de kaasmarkt in Alkmaar. Nou dat was hem dan wel weer! Ik hoop jullie veel te zien de komende tijd. Laten we er samen een prachtig jaar van maken.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: