Bestuur 2019/2020

WhatsApp Image 2019-09-26 at 13.06.20 (7)

Lieve Helioten,

Mijn naam is Kiki, tweedejaars Taal en Communicatie student, en ik heb dit jaar de eer om voorzitter te zijn van de allerleukste studievereniging van Nederland! Dit houdt in: het overzicht houden binnen Helios, vergaderingen leiden, en knopen doorhakken. Met dringende vragen kunnen jullie 24/7 bij mij terecht!
Ook ga ik dit jaar samen met de activiteitencommissie geweldig leuke gezellige dingen organiseren met als kers op de taart het weekendje weg. Verder hoop ik weer wat geweldige sprekers voor de taalcafé’s te vinden en doe ik in samenwerking met onze enige cultuur student in bestuur 96 ook nog wat met boeken dit jaar (ik geloof dat ze het een leesclub noemen, maar ik zit meer in de communicatie dan in de letterkunde)
Je zal mij nooit stil zien zitten want na 10 minuten ben ik al verveeld en gefrustreerd naar een nieuwe uitdaging aan het zoeken.
Ik ben altijd in voor een feestje of iets anders met veel gezelligheid (iets met Brabantse gezelligheid geloof ik) en als jullie een keer mee willen naar het zuiden om in (volgens sommigen raar, of in ieder geval merkwaardig gevonden) kleding bier te drinken dan mag je me altijd appen! Maar uiteindelijk gaat er niks boven Amsterdam en zeker niet boven Helios!

Super lieve groetjes en tot ziens lieve Helioten!

______________________________________________________________________________

Lieve Helioten,
Ik ben Jort, 19 jaar, tweedejaarsstudent Taal en Communicatie en sinds kort de secretaris van Helios. Als secretaris zal ik voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden voor al jullie mails, de boekverkoop en het notuleren van alle vergaderingen. Dat laatste wordt nog best een uitdaging aangezien ik nooit mijn Typtopiacursus heb afgerond en dus momenteel pogingen doe het wereldrecord met twee vingers typen probeer te verbreken.
Daarnaast ben ik dit jaar ook verantwoordelijk voor Helios Communiceert en kijk ik heel erg uit naar het organiseren van het jaarlijkse toneelstuk met de toneelcommissie. Volgens mij heb ik tijdens onze cobo in een dwaze bui zelfs nog een vlogcommissie opgericht dus bereid je maar voor.
Nu werd mij nog gevraagd wat hobby’s van mezelf op te noemen dus hier komt het: Ik hou van alles wat met theater te maken heeft, lezen, zingen (vals, maar toch), films en series kijken en soms kan je me echt nog wel eens op iets sportiefs betrappen.
Ik hoop jullie allemaal snel op onze activiteiten te zien!

______________________________________________________________________________

Dag lieve Helioten,

Ik ben Denise, tweedejaars Nederlandse taal en cultuur. Dit jaar ben ik jullie penningmeester! Als penningmeester hou ik me bezig met het maken van begrotingen, realisaties en heb ik een echte Helios pinpas! Ook ga ik dit jaar in de reiscommissie. Samen met een aantal andere Helioten verzorgen we de leukste reis van het jaar! Naast de reiscommissie organiseer ik ook leesclubs en de Historisch met Helios evenementen. Eén groot feest dus. Dan zal ik voor de vorm ook nog maar even wat hobby’s opnoemen. Ik ben gek op lezen (heb ook een halve bibliotheek in m’n huis. Slide in my DM voor foto’s), muziek (ik zeg dat ik gitaar speel, maar bak er eigenlijk niet zoveel van), karaoke (bak ik ook niet veel van), bier drinken (zelfde verhaal) en mijn katten zijn de beste. Samen met de andere bestuursleden hoop ik er een #superleuk jaar van te maken! Tot snel allemaal lieve Heliootjes!

Kus van Denise

______________________________________________________________________________

Hi media-attente Helioot (en andere volgers),
Velen van jullie zullen me al kennen, maar voor het geval dat je toch niet de juiste naam bij dit hoofd had gematcht: ik ben Sam. Ik studeer taal en communicatie.
Dit studiejaar zit ik in het 96e Helios-bestuur als PR-man, oftewel: mediamagnaat. Ik onderhoud de Facebookpagina, post hier en daar een foto of story op de insta en schrijf de tweewekelijkse update die je in je mailbox krijgt. Een scala aan socials waar je U tegen zegt! (En waarmee ik Helios-propaganda aan de man kan brengen.) Naast events aanmaken, foto’s posten en stukken tikken voor in jouw postvak, ga ik dit jaar de podiumavonden organiseren. Als talentscout ben ik op zoek naar het beste wat Helios te bieden heeft op het grootste podium van Zeppos of van een ander leuk café waar we mogen dichten, zingen, dansen en tonelen. U mag nu beginnen met bieden.
En omdat er voor ieder wat wils moet wezen bij Helios, blaas ik – hopelijk met jou, ouwe foodlover – dit jaar de kookcommissie nieuw leven in.
Ik vind het fantastisch om Helios te mogen dienen en om voor al mijn bezigheden in het bestuur gewoon te doen wat ik leuk vind. Het zijn die kleine dingen in het leven, hè… Dit was mijn voorstel(ling?). Morgen is het de beurt aan Denise, powervrouw van de centjes. Ka-ching!
Tot laters,
Sam

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: