Bestuur 2018/2019

IMG_2437.CR2

 

Dag HeliIMG_2466.CR2oten!
Daniël hier, tweedejaars. Na
een jaar zonder bestuurlijke vertegenwoordiging vanuit mijn studierichting, ben ik er dit jaar namens Taal en communicatie (een schitterende combinatie die je brengt tot culminatie). Als voorzitter houd ik het overzicht over Helios, hak ik zo nu en dan een knoop door en ben ik het aanspreekpunt van Helios voor jullie, voor andere studieverenigingen en voor de universiteit.
Ik wil graag iedereen leren kennen, want communicatie stroomt door mijn aderen. Vertel me wat je dwars zit of wie je nieuwe liefde is, app me als je niet kan slapen, skype me als je op de fiets zit (nu het nog legaal is) en fax me vanaf je vakantieadres.
Mijn studie vind ik ontzettend leuk en ik kan er heel
serieus mee bezig zijn. Daarnaast haal ik veel plezier uit gezelligheid. Op een borrel of feestje ben ik als een vis in het water. En ik ben ook graag óp het water in een zeilboot, of ergens anders in de natuur. Ook houd ik erg van muziek, je kan me vinden bij menig festival of concert (paal rechts voor).

Buiten mijn taak als voorzitter ga ik jullie dit jaar meenemen naar een ver oord samen met de reiscommissie en ik organiseer het Taalcafé en Helios communiceert. Naast het bestuur van Helios en mijn studie ben ik dit jaar ook actief in de Opleidingscommissie van neerlandistiek. Wie zijn vakevaluaties niet heeft ingevuld weet ik te vinden.

Wil je meer weten? Nee, dat dacht ik al. Tot op de borrel!
Daniël

———————————————————————————————————————————-                                        
IMG_2461.CR2.jpgLieve Helioten, mijn naam is Annabel en ik ben tweedejaars-student Nederlandse taal en cultuur. Helios heb ik in mijn eerste jaar als heel leuk ervaren en nu wil ik graag een nog actievere bijdrage leveren aan onze vereniging. Daarom ben ik lid geworden van het bestuur als secretaris. Dit houdt onder andere in dat ik mails beantwoord en notuleer bij vergaderingen. Maar dat is niet het enige: ik ga ook in de toneelcommissie waar ik ontzettend veel zin in heb. Vorig jaar heb ik meegespeeld in het toneelstuk en ik vond het geweldig! Daarnaast zal ik jullie, ‘epische taalbazen’, hopelijk verblijden met interessante leesclubs.
Dan ben ik toch alweer aangekomen bij het (door mij) gevreesde stukje over hobby’s en andere leuke feitjes, waar ik gek genoeg heel lang over na moet denken. Maar goed, onder hobby’s vallen dan hardlopen, naar het strand gaan, pianospelen en lezen. En een ‘leuk’ feitje? Ik bezit een diepgewo
rtelde angst voor slakken, naaktslakken specifiek. Niets is zo erg (na oorlog, Trump, plasticsoep en het teruglopende aantal studenten Nederlands) als op een regenachtige dag de deur uit stappen en SPLASH! Dus jullie zijn gewaarschuwd, geen slakkengrappen komend jaar want reken maar dat je een dreigmail van de secretaris op je dak krijgt!

Toch heel veel liefs,

Annabel

————————————————————————————————————————————–

Lieve Helioten, mijnIMG_2445.CR2 naam is Sophie, 19 jaar, en ik ben tweedejaars Taal en Cultuur student. Ik zal het aankomende jaar de functie van penningmeester vervullen. Dit houdt in dat ik me bezig zal houden met de financiën van Helios: begrotingen maken, medebestuursleden adviseren, me suf-rekenen en financieel overzicht houden hoort bij mijn takenpakket. Daarnaast hoop ik dit jaar veel nieuw (of oud) talent te ontdekken tijdens het organiseren van de podiumavond en zal ik me bezighouden met het kookcomité. Naast studeren en onderdeel zijn van het bestuur heb ik uiteraard ook andere hobby’s. Ik houd van reizen, lezen en (soms iets te veel) films en series kijken. Ook ben ik erg goed in het uitstellen van essays tot vlak voor de deadline en breng ik mijn weekenden het liefst door met vrienden en een leuk feestje, mits ik geen broden aan het bakken ben bij de Albert Heijn. Ik kijk heel erg uit naar het aankomende jaar en hoop jullie allemaal snel te zien op de borrel!

————————————————————————————————————————————–IMG_2453.CR2

Lieve Helioten, Jelle hier, PR van Helios aankomend jaar – hou dat woord vast, PR. Een niet te onderschatten bestuursfunctie, jullie zouden is moeten weten hoeveel schandaaltjes er de afgelopen jaren in de doofpot zijn ge-PR’t – het aantal media optredens van Herman Pleij is er niets bij. De PR bleek enkele besturen geleden zelfs onmisbaar bij een gruwelijk uit de hand gelopen Helios activiteit. Steekwoorden: tosti-ijzer, midgetgolf, brandweer, Shownieuws, momentsleutel, bowlingbal, maar ook: Thomas Vaessens. Nou, vul de rest zelf maar in. Verder, ik ben tweedejaars Taal en Cultuur student (want, eigen taal eerst) en vijfdejaars student van een andere studie. Je kunt me vinden bij de Helios activiteiten als die me leuk genoeg lijken, anders blijf ik ook gewoon lekker in bed liggen. (Ja toch). Naast het beheren van de doofpot zal ik komend jaar onder meer verantwoordelijk zijn voor de weekmail, de feest/activiteiten commissie, deze schittermagische Facebook pagina, en, als ik niet opeens last krijg van een slap karakter, de Helios-vlog. Voor meer info of vragen verwijs ik jullie door naar mijn eigen PR, zonder haar had ik natuurlijk ook al lang een strafblad gehad. Tot slot, om het voorstellen af te ronden: hobby’s heb ik ook.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: